Automobil - Een overzicht

Wiki Article

Vraag eenvoudig je Bull-X downpipe met ofwel zonder (decat) sportkatalysator bij de BeNeLux distributeur 24TUNED

Een RVS downpipe heeft nauwelijks roetfilter en katalysator. Hierdoor is er niet zo luchtwrijving en mag een turbo beter lucht afvoeren. Deze aanpassingen resulteren in ons effectievere turbo en meer lucht in de cilinders.

In feite is dit niet verdere vervolgens ons gedeeltelijke vervanging betreffende de uitlaat. Je vervangt hier de auto-uitlaat met ons nieuwe uitlaat en mag daarom een harder geluid worden gerealiseerd. Het gaat gelijk goed te beluisteren bestaan en ervoor zorgen dat jouw auto harder klinkt dan vroeger.

Middels ons downpipe mag je wagen meer vermogen krijgen en wordt jouw motor minder beperkt. Dat is allicht uitstekend wegens het harde klank hetgeen je wilt.

Wist jouw het een rvs 3 inch downpipe meer koppel geeft waardoor jouw auto van omheen veel sneller optrekt? Ons downpipe kan zijn een heel wat besproken bestanddeel betreft het tunen aangaande ons wagen, maar hetgeen doet die precies? En wat kan zijn het eigenlijk? Een downpipe kan zijn het allereerste deel met de uitlaat die meteen achter de turbo gemonteerd kan zijn.

Betreffende ons sportkatalysator zorgt ervoor het u dan ook een euronorm blijft halen. Hierbij kan zijn alsnog alsmaar ons vermogenswinst over 15% te behalen

The technical storage or access kan zijn necessary for the legitimate purpose ofwel onderbreking preferences that are not requested by the subscriber or user. Statistics Statistics

We gebruiken een hoogste kwaliteit 304L RVS. Het wordt betreffende TIG en back purge gelast teneinde zo een hoogste capaciteit te blijven halen!

Ons downpipe website bevind zich regelrecht op de turbo en vormt dit eerste deel betreffende uw uitlaat. Voor auto’s buiten turbo verzorgt het spruitstuk een luchtafvoer uit de cilinders. Voor moderne auto’s betreffende turbo heeft ons downpipe een soortgelijk doel. Turbo’s werken immers aan een hand aangaande uitlaatgassen, welke een wiel in een turbo laten draaien. Dit wiel zorgt daar vervolgens wegens dat daar sneller en verdere koude lucht naar een motor zal.

We gebruiken cookies op de website om de gebruikerservaring optimaal te houden. Door 'Accepteer alle' bieden we je de optimale gebruikservaring.

Als je kiest voor een zogenoemde decat downpipe, dan mag het nodig bestaan teneinde verdere aanpassingen te produceren. Onder andere dit uitschrijven met lambdasondes ofwel herprogrammeren van de ECU ofwel het motormanagement. Dit doek voorkomt moeilijkheden voor een copyright of ons foutmelding op je dashboard.

Voor de selectie betreffende een sportkatalysator moet u dan ook echt weten die u dan ook benodigd bezit. Dit bezit te produceren betreffende de emissienorm. Dit bouwjaar aangaande de auto beslist aan die emissienorm de wagen moet voldoen voor een copyright.

Ons downpipe met sportkatalysatoren is dit allerbeste betreffende beide werelden. Een sportkat bezit ons veel betere flow vervolgens ons standaard katalysator en zet de schadelijke stoffen om in onschuldig stoffen.

Het heerlijke antwoord kan zijn NEE. Dit wijzigen over de fabriek emissiesystemen vanzelf garandeert u niet gaat inhalen lokale of staat emissies. Zelfs wanneer u dan ook een high-flow katalysator sommige staten mag ook niet voorbij het voertuig mits dit is niet een OEM-eenheid.

Report this wiki page